Rabu, 03 Oktober 2018

GoEureka

go1.jpeg
Çevrimiçi seyahat acentelerinin büyümesi, mevcut endüstrileri bozmak için yeni teknolojilerin kullanılmasının değerini mükemmel bir şekilde göstermektedir. Bu çevrimiçi ajanslar, tüketicilere düşük fiyatlar ve daha fazla seçenek sunabildikleri için normal otellere göre büyük bir avantaja sahiptir. Günümüzde online seyahat acenteleri her zamankinden daha fazla gelir elde etmekte ve üretmektedir ve bu da otel endüstrisi üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir.
Ancak, çevrimiçi seyahat acentesi için her şey yolunda değildir; Dijital olarak yavaş adapte olan ya da çevrimiçi seyahat acentelerinin büyümesine direnen geleneksel kurumlar geride kalıyor. Ancak, bu oteller hala geride kalıyor. Daha hızlı çalışmalılar. Aksi takdirde, müşterileriyle temas halinde olan aracılar, onlardan daha fazlasını yapmaya başlayabilirler.
GOeureka ekibi, otele ajanslar üzerinde bir avantaj sağlayacak bir şey bulduklarını düşünüyor. Bunu yapmak için GOeureka (GO) platformu, blockchain teknolojisini otellere tarafsız ve şeffaf bir teknoloji ortağı olarak konumlandırmak, geleneksel sadakat sistemlerini dönüştürmek ve tüm otellere ve müşterilerine daha fazla değer sağlamak için kullanıyor.
GOeureka, online seyahat acenteleri (OTA) tarafından uygulanan yüksek komisyon yapıları ve otel endüstrisindeki parçalanmış sadakat programları gibi seyahat endüstrisindeki güncel sorunları çözmek için blockchain teknolojisinden yararlanan bir çevrimiçi rezervasyon platformudur.
GOeureka, sürekli tartışılmaz kayıtlar ile, kullanımı kolay, güvenilir Tesis ve Hizmetler rezervasyon sistemi geliştirmeyi amaçlamaktadır. Tüm yeni sistemlerde olduğu gibi, teklif edilenlerin çoğu ihtiyaçlar değiştikçe zaman içinde gelişecektir.
GOeureka Vizyonu
GO, işletmelerin gezginlere en iyi hizmetleri sunarak geliştiği çevrimiçi bir ekosistem oluşturma planına sahiptir. Otel endüstrisi için teknoloji ortağı olan GO, çoğu sitede yüksek komisyonlar olmadan kullanıcılara basit ve doğrudan bir uygulama ve web deneyimi sunacak. Oteller için kaynakları serbest bırakan GO, kaynaklarıyla daha iyi müşteri değeri ve hizmet sunmalarını mümkün kılacak.
Neden Ethereum blockchain?
Blockchain, GOeureka'ya yüksek komisyon ücretlerini ve birlikte çalışabilir sadakat noktalarını kolaylaştırma yeteneğini ortadan kaldırmak için gereken gerekli token ekonomiyi sağlar. GOeureka’nın platformu, platformunda güvenliği ve şeffaflığı garantileyen dağıtılmış defter teknolojisinden de yararlanıyor.
Web Uygulama Platformu
Rezervasyon ve Envanter Platformu
Web uygulama platformu, gezginler için bir rezervasyon platformu ve oteller için bir otel envanter sistemi sunacak. Gezginler otelleri arayabilir ve rezervasyon yapabilir. Oteller, oda envanterini ve fiyatları doğrudan güncelleyebilir veya kanal yöneticileriyle entegre olabilir.
Vekil Cüzdan
Kitle kabulü için bir blockchain sistemi tasarlanırken tipik olarak karşılaşılan bir anahtar konu, kullanıcı cüzdanlarının ele alınmasıdır. Bir Ledger Nano gibi bir donanım cüzdanı veya Metamask benzeri bir eklenti, kullanıcıların bir kurtarma ifadesi kullanmasını beklerken, genel kullanıcıların böyle bir çözümden memnun olmaları olası değildir.
Tüm Ether işlemleri için vekaletname olarak adlandırılanları kullanmak niyetindeler:
GOeureka'ya kaydolurken kullanıcılar kimlik kanıtı alacaklar
Kriptografik Anahtar Çiftleri, kullanıcı cihazlarında oluşturulur ve cihazlarından asla ayrılmaz.
Blockchain'de “vekaleten cüzdan” olarak adlandırılan akıllı bir sözleşme oluşturulacak.
Kullanıcı, tüm işlemleri, kullanıcının kimliğine bağlı olan proxy cüzdanı üzerinden kanalize eder.
Vekil cüzdan, kullanıcının GOeureka sisteminin tüm bölümleriyle etkileşime girmesine izin verir.
Kaybolan bir telefonun kaydıyla, GOeureka titiz bir süreçle, hesabın kimliğini belirleyebilir ve o kişinin yeni adresini vekil cüzdanın yeni denetleyicisi olarak atayabilir.
Screen Shot 2018-09-23 at 23.59.30.png
Screen Shot 2018-09-24 at 00.00.28.png
Hizmetler Pano ve CMS
Oteller, GOeureka’nın mobil uygulamasıyla etkileşime giren bir servis panosu ve içerik yönetim sistemine (CMS) erişebilecek.
Ev idaresi
Konsiyerj hizmetleri
Canlı sohbet
Oda servisi
Olaylar
Ortaklar
GO, geçtiğimiz 12 ayını platformun beta sürümü üzerinde çalışırken, ilk para teklifine hazırlık olarak jeton modelinde blockchain teknoloji uzmanlarına danıştı. Mevcut OTA'ları etkin bir şekilde eşleştirmek için, platformu ölçeklendirmek ve brüt rezervasyonlarımızı önümüzdeki 3 yıl içinde önemli ölçüde büyütmek için 60 milyon ABD doları gerekmektedir.
Expedia'dan gelen rakamlar, segmentin hızlı gelir artışı için yüksek potansiyelini gösteriyor. Örneğin, Expedia, 2016 yılında 7 milyar ABD dolarına yakın işletme maliyetine (yani, pazarlama, maaş) karşı brüt 70 milyar ABD doları brüt rezervasyon yaptı.
Screen Shot 2018-09-24 at 00.01.31.png
BitcoinTalk Username : Cing ciripit

Tidak ada komentar:

Posting Komentar